20/08/1403  
 
۱۴۰۰/۰۳/۱۲ ۲۲:۴۸
طبقه بندی: اخبار سازمان
چچ
کمیته سنا بر راهکارهای حمایت از بومی‌سازی و حمایت از تجهیزات تولید شده‌ی با کیفیت در داخل کشور تاکید کرد.

کمیته سنا بر راهکارهای حمایت از بومی‌سازی و حمایت از تجهیزات تولید شده‌ی با کیفیت در داخل کشور تاکید کرد.

به ‌گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، بیست و چهارمین نشست کمیته سنا در سال جاری در تاریخ دهم خردادماه برگزار و تصمیمات ذیل اتخاذ گردید:

این کمیته که مرکب از سه تشکل بزرگ شامل «سندیکای صنعت مخابرات ایران»، «سازمان نظام صنفی رایانه‏ای کشور» و «اتحادیه صادرکنندگان خدمات مهندسی، مشاوران و پیمانکاران صنعت مخابرات ایران» می­باشد و تمام زنجیره تامین تجهیزات و خدمات این حوزه را زیر چتر حمایتی خود دارد، با توجه به رسالت خود در جهت سامان دهی و حمایت از منافع اعضا در این جلسه، بررسی راهکارهای حمایت از بومی‌سازی، زنجیره تامین و همچنین «مخالفت وزارت صمت با ثبت سفارش برای طیف وسیعی از انواع تجهیزات سوئیچ شبکه به دلیل وجود توانمندی تولید داخل» را در دستور کار خود داشت.

بر اساس اعلام تعدادی از اعضای این کمیته این امر که از طرف دفتر برق و الکترونیک وزارت صمت در راستای اجرای قانون حداکثر استفاده از توان داخل و حمایت از تولید اعمال شده است، در برخی موارد مشکلاتی را در تامین این طیف گسترده از تجهیزات به وجود آورده است.

بنابراین با توجه به اهمیت موضوع سامان‌دهی بازار فاوا و ضرورت همکاری هر چه بیشتر سه تشکل، مقرر شد کارگروه تخصصی با عنوان «کارگروه بومی سازی و حمایت از تامین کنندگان خوشنام تجهیزات فاوا» با حضور نمایندگان سنا تشکیل شود و نسبت به بررسی موارد اقدامات لازم انجام شود.

از دیگر موضوعات مورد تاکید در این نشست توسط اعضای کمیته سنا لزوم برآورد نیازهای فعلی و آینده کشور برای انواع سوئیچ‌ها جهت سامان دهی بازار، تامین آن از تولیدکنندگان و تامین کنندگان سوییچ‌های شبکه بود.

به همین منظور مقرر شد در روز سه شنبه، 18 خرداد 1400 جلسه‌ای به میزبانی کمیته سنا میان نمایندگان تولیدکنندگان و واردکنندگان برگزار شود و ضمن بررسی راهکارهای شفاف، منطقی و قابل اجرا در جهت حمایت از تولیدکنندگان و وارد کنندگان شناسنامه دار، نتایج حاصل از این جلسه نیز اطلاع رسانی شود.

کمیته سنا بر این باور است که علاوه بر حمایت‌های عملی و منطقی از تولیدکنندگان، باید از محدودیت‌های بدون اطلاع قبلی در واردات که موجب کندی و انجام نشدن به موقع پروژه ها می‌شود، جلوگیری کرد. رقابت پذیری تولیدات داخلی با برندهای مطرح جهانی همواره از الزامات و اهداف ملی بوده است.

در کنار آن، با ارائه راهکارهای اقتصادی و کاربردی ضمن حمایت از تجهیزات تولید شده‌ی با کیفیت در داخل کشور، با ارائه ساز و کارهای لازم می‌توان زمینه‌ی تسهیل و تسریع در تامین تجهیزات و به تبع آن انجام تعهدات واردکنندگان خوشنام را فراهم آورد. در شرایط سخت اقتصادی است که اهتمام به ثبات بازار برای فعالان اقتصادی در حوزه فاوا بیش از گذشته ضرورت دارد.

منبع:
آدرس کوتاه شده: