21/10/1403  
 
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ ۱۱:۰۴
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • صنفی
چچ
جلسه «اتمام‌حجت» رئیس پلیس آگاهی تهران با صنف آی‌تی

جلسه «اتمام‌حجت» رئیس پلیس آگاهی تهران با صنف آی‌تی

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران گفت: برای پیشگیری از وقوع جرائم و کشف سرنخ‌هایی نظیر قتل و سرقت، رئیس پلیس آگاهی تهران مقابل فروشندگان و تعمیراتی‌های کالاهای دست دوم آی‌تی نشست.

 سید مهدی میرمهدی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران امروز برای اولین بار جلسه‌ای را با سرهنگ عباسعلی محمدیان رئیس پلیس آگاهی تهران ترتیب داده است تا نکات حائز اهمیتی به فعالان صنفی در بخش خرید و فروش کالاهای دست دوم و تعمیرات لپ‌تاپ و تبلت گوشزد شود، اظهار کرد: فعالیت این واحدها بسیار حیاتی است و در بسیاری از موارد منجر به کشف جرم می‌شود.

وی با بیان اینکه استفاده از کالاهای دست دوم برای کسانیکه توان مالی کمتری دارند در حال افزایش است، عنوان کرد: همین موضوع موجب شده تا برخی دزدان و آدم‌کشان نیز اقدام به سرقت لوازم شخصی مردم از جمله لپ‌تاپ، موبایل و تبلت کنند و آنها را در بازار به فروش رسانند؛ واحدهای صنفی هم گاها بدون توجه به عواقبی که خرید چنین اجناسی می‌تواند در پی داشته باشد اقدام به خرید یا فروش می‌کنند.
او افزود: موارد بسیاری بوده که سارقان منازل و اماکن بعد از عملیات خرابکارانه خود اقدام به قتل صاحب ملک کرده‌اند؛ بعد هم اجناس او را رد بازار به فروش رسانده‌اند که نهایتا با پیگیری‌های پلیس پای واحدهای صنفی به ماجرای قتل باز شده است.
رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران با بیان اینکه جلسه امروز، واحدهای صنفی ما را نسبت به چنین جرائمی هوشیار می‌سازد ابراز کرد: رئیس پلیس آگاهی تهران تمامی اطلاعات را درباره نحوه خرید و فروش اجناس دست دوم ارائه خواهد کرد و واحدهای صنف ما با کالاهای شبه‌دار آشنا می‌شوند.
وی گفت: بعد از این جلسه، اهالی این بخش صنف خواهند دانست که هنگام خرید کالاهای دست دوم چه مدارکی را باید درخواست کنند و از صحت و سلامت متقاضی مطلع شوند.
میرمهدی افزود: البته به همان میزان آگاهی، متعهد نیز خواهند شد به این معنی که اگر با علم بر تمامی موارد باز هم اقدام به خرید و فروش کالای شبه‌دار کردند باید پاسخگو باشند.
او ابراز کرد: واحدهای صنفی می‌دانند که از این پس باید هنگام خرید این نوع اجناس و کالاها، فاکتور و کد شناسایی محصولات را چک کنند.
وی در پاسخ به این سوال که واحدهای تعمیرات لپ‌تاپ چه نقشی در این زمینه دارند؟، گفت: بسیاری از کالاهای مسروقی تفکیک جزء می‌شوند و قطعات در اختیار واحدهای تعمیراتی قرار می‌گیرد یا حتی دستگاه‌هایی که خراب است به آنها سپرده می‌شود که ممکن است دارای اطلاعات حساس و محرمانه باشد.
میرمهدی درباره اینکه بعد از جلسه امروز اگر خطایی از واحد صنفی سر زند، اتحادیه صنفی ورود می‌کند یا آگاهی؟، گفت: اتحادیه به هیچ عنوان در این نوع تخلفات ورود نمی‌کند و تنها وظیفه دانستیم که اطلاع‌رسانی کرده باشیم تا اگر خدایی ناکرده در آینده کسی دچار گرفتاری شد نگوید که من مطلع نبودم.
وی گفت: اگر بعد از این جلسه، واحد صنفی اقدام به خرید این نوع کالاها کند با آگاهی طرف است؛ هم به عنوان مالخر شناخته می‌شود و هم باید تا پایان بررسی پرونده جرم همراه آگاهی باشد.
منبع:
آدرس کوتاه شده: