04/09/1403  
 
۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۷:۵۱
طبقه بندی: صنفی
چچ
تاکید دولت بر تعامل با بخش خصوصی برای تحقق اهداف سند چشم انداز

در مراسم تقدیر از فعالان حوزه فناوری اطلاعات مطرح شد

تاکید دولت بر تعامل با بخش خصوصی برای تحقق اهداف سند چشم انداز

در مراسمی با حضور قعالین صنعت فناوری اطلاعات کشور در بخش خصوصی و دولتی از آقای مهندس حکیم جوادی رییس سابق سازمان فناوری اطلاعات کشور و مهندس رحمتی رییس سابق سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور به پاس تلاش ها و خدماتشان تقدیر گردید

روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور: در دو دولت نهم و دهم شاهد برخی بی مهری هایی برای همکاری و همراهی با بخش خصوصی بودیم، گرچه در این میان تعامل و ارتباطات بخش خصوصی با دولت تداوم داشت اما برخی سنگ اندازی ها و تعیین سیاست هایی در حوزه فناوری اطلاعات، فعالان این صنف را با چالش های مهمی برای توسعه مواجه کرد. اما در میان برخی مدیران نیز بودند، که با توجه به سیاست های دولتی اما در حوزه مدیریتی خود سعی در تمایل و همراهی با بخش خصوصی داشتند. از این رو سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور درصدد برآمد تا برای این همراهی از این مدیران تقدیر کند. به همین دلیل نیز مراسم تقدیر از مهندس حکیم جوادی رییس سابق سازمان فناوری اطلاعات در دستور کار قرار گرفت. در همین حال حضور مدیران کنونی دولت یازدهم، با خط مشی متفاوت از دو دولت قبلی و همچنین دیگر مدیران ارشد وزارت ارتباطات _ مهندس جهانگرد، معاون وزیر و رییس سازمان فناوری اطلاعات و مهندس هاشمی معاون فناوری  _ برآیند نگاه ویژه به چنین برنامه ای کم سابقه بوده است. در این برنامه سخنرانان همگی بر تعامل دولت _ وزارت ارتباطات به طور خاص_ با بخش خصوصی تاکید داشتند.
تحقق سند چشم انداز با حضور بخش خصوصی
نصرالله جهانگرد دیگر معاون وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این مراسم بر نقش نهادهای صنفی تاکید کرد. به گفته رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران دوره گذشته دوره متقاطعی بود، مجموعه منابعی که به دست می‌آمد زیاد ولی تنظیم آن‌ها برای سازمان‌های صنفی بسیار دشوار بود. او همچنین به وظایف سازمان برای اعضای خود اشاره و معتقد است یکی از وظایف صنف امیدبخشی و پیکربندی برای اعضایش است زیرا بعد از انجام پروژه‌های بزرگ در کشور مشخص شد که ارتباطات و فناوری اطلاعات از چه اهمیت بالایی برخوردار است.  او همچنین از تلاش های صورت گرفته برای افزایش مراودات صنفی در لایه‌های مختلف تصمیم‌گیری صحبت کرد تا بر اساس آن بخش خصوصی نیز در عرصه‌های مختلف حضور بیشتری داشته باشند.
دستاوردهای سازمان: از تاثیر بر انتخاب وزیر ارتباطات تا روابط بین الملل
همچنین در این مراسم رییس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور به بیان دیدگاه های خودر در مورد جایگاه صنف پرداخت. کاظم آیت الهی بر این باور است که صنف فناوری اطلاعات کشور باید آستانه تحمل خود را بالا ببرد.  او همچنین از اعضای صنف خواست با توجه به تعاملاتی که با وزارت ارتباطات صورت گرفته و برای تقویت حرکتی که با بخش خصوصی صورت گرفته پیشنهادهای خود را ارایه کنند. بنابراظهارات او تنها راه رسیدن به اهداف توسعه دولت توجه بیشتر از پیش به فناوری اطلاعات است.  از این رو باید با استفاده درست و بهینه از حداکثر توان‌ها از فناوری اطلاعات در کشور به خوبی بهره‌برداری کنیم
بنابراظهارات آیت الهی با توجه به اینکه سازمان وابستگی به درآمدهای دولتی ندارد، می تواند امکان روحیه مطالبه گری را افزایش خواد داد که رشد سازمان را در پی خواهد داشت.
همچنین حمیدرضا قمی دبیرکل سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور نیز در ابتدا به گزارش عملکرد سازمان پرداخت و اداره سازمان در شرایط کنونی را اشاره کرد. به گفته او سازمان باید در مورد وضعیت ناشی از تحریم و همچنین توجه دولت جدید به صنعت فناوری اطلاعات خود را آماده کرده و عملیاتی متناسب با آن تعریف می کرد.  او یکی از وظایف مهم سازمان را ارتباط با نهادهای تصمیم گیرنده دانست که در این راستا نیز باید لایحه نظام مهندسی فناوری اطلاعات را تبدیل به فرصت کنیم. او به دوره انتخابات و برگزاری جلسات به منظور تدوین راه حل توسعه فناوری اطلاعات کشور پرداخت و گفت که برگزاری جلسات با نامزدهای کشور موجب شد تا بار دیگر سازمان در راس مدیریت کشور مطرح شود. همچنین در بحث انتخاب وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز سازمان به صورت یکپارچه حضور پیدا کرد و با مراوده قوی ظاهر شد یکی از دستاوردهایی است که سازمان نشان داد که اگر قرار است وزیری انتخاب شود نقش فعال در بیان دیدگاها و نقطه نظرات صنف دارد. 
بنابراظهارات دبیرکل سازمان باید زمینه ای فراهم شود که در دره های بالا کشور بپذیرند که سازمان نظام صنفی الزاما به عنوان نماینده بخش خصوصی و نماینده صنف بر خاسته از قانون مصوب مجلس در مجامع تصمیم گیر، حضور فعالی داشته باشند. او افزود: ما در سال جدید با چند چالش رو به رو هستیم که برای آن باید چاره ای اندیشیده شود؛ باید پایبند به اصول باشیم.
او دولت جدید را هم فرصت و هم تهدید دانسته و افزود: ما محتوای منطقی و صحیح برای ارایه داشته باشیم و می تواند وقت و انرژیمان را صرف مواردی کنیم که هیچ نتیجه ای نداشته باشد. چیزی برای ارایه نداشته باشیم. چشم دولت به بخش خصوصی و تشکل هاست که ببیند چه می کنند و فرادی در بدنه دولت  هستند که منافعشان در تشتت صنف بوده  و نگذارند در مسیر واحد برای دفاع از صنف حرکت نکنند. او همچنین از عدم یک نهاد متولی حامی ابزار تاسف کرد و گفت: برای سازمانی که قانون داشته و وظیفه اش ساماندهی بازار است هنوز متولی برای حمایت شدن نداشته که از اقدامات سازمان حمایت های لازم را داشته باشد.
همچنین در این مراسم امیرحسین سعیدی نائینی رییس سابق و سهیل مظلوم نایب رییس سابق سازمان نظام صنفی و مهندس مرتضوی نایب رییس سابق سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور به بیان دیدگاه های خود در مورد جایگاه سازمان به عنوان نهاد قانونی بخش خصوصی و نقطه تعامل با دولت پرداختند و در خصوص تقدیر و تشکر از آقایان مهندس حکیم جوادی و مهندس رحمتی نکاتی را بیان کردند.
 

برای مشاهده آلبوم تصاویر اینجا را کلیک کنید


 

منبع:
آدرس کوتاه شده: