23/10/1403  
 
۱۳۹۲/۰۴/۲۳ ۱۴:۵۸
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • صنفی
چچ
نظام صنفی در جشن هشت سالگی به عزای الکامپ نوزدهم نشست

هشتمین سالگرد نظام صنفی رایانه ای برگزار شد

نظام صنفی در جشن هشت سالگی به عزای الکامپ نوزدهم نشست

هشتمین سالگرد نظام صنفی رایانه ای زیر سایه سنگین الکامپ نتوانست کام صنف فناوری اطلاعات را شیرین کند.

به گزارش عصر ارتباط ، تلخی الکامپ نگذاشت صنف در سالگرد هشت سالگی اش شاد باشد.
لبخندهای تلخ ،نگاههای خالی و چهره های برافروخته همگی ناشی از جلسه هیئت رییسه ای بود که صبح روز سالگرد و پس از بازگشت رییس شورای مرکزی از مالزی برگزار شده بود و اینگونه شد که جشن سالگرد خلاصه شد به الکامپ نوزدهم و تلخی های آن و چنان که انتظار میرفت هیچ خبری از تقدیر و تشکر برای اقدامات سالی که گذشت یا حتی ماجرای مالیات بر ارزش افزوده که امان صنف را بریده بود ، نشد.
صنف رایانه داغدار نمایشگاهی بود که خاطرات خوشی از دوره های دهم و اندکی هم شانزدهم در ذهن داشت . ناراحت از اینکه قادر به تکرار این تجربه نیست و پاسخی برای چراهایش نمی یابد. چرا امسال با وجود تمام رایزنی ها و مذاکرات و چراغ سبزهایی که از دولت دیده  و شنیده بود  نتوانست حق برگزاری یک نمایشگاه  که روزگاری خود پایه گذار آن بود را بدست آورد . نمایشگاهی که سودای تبدیل شدن به جیتکس را داشت.
ابتدای سال جاری طبق توافقی که میان  سازمان نظام صنفی رایانه ای و سازمان فناوری اطلاعات صورت گرفته بود ، کنسرسیومی تشکیل شد تا بخش خصوصی و بخش دولتی دست به دست هم بدهند تا الکامپ نوزدهم را با مشارکت یکدیگربرگزار کنند و در این اثنا مجوز الکامپ سه بار بین نظام صنفی و شرکت سهامی نمایشگاهها چرخید. بار نخست الکامپ  ناگهانی و به صورت یک جانبه در تقویم شرکت سهامی نمایشگاهها به نام این شرکت زده شد و پس از آن با شکل گیری موج اعتراض های اعضای صنف و سازمان ،در نهایت موافقت رسمی معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت و رییس سازمان فناوری اطلاعات بر این قرار گرفت که نظام صنفی رایانه ای مجری الکامپ نوزدهم و سازمان فناوری اطلاعات نیز شورای سیاست گذار باشد. اما سرانجام در عین ناباوری الکامپ در مشت شرکت سهامی نمایشگاه ها جا خوش کرد.
امیرحسین سعیدی نایینی ، اولین رییس نظام صنفی رایانه ای که شمع هشت سالگی سازمان را نیز فوت کرد ، با بیان اینکه باند فساد به قدری قوی شده اند که حرف وزیر را نادیده میگیرند ،گفت:(( بهانه میاورند بخش خصوصی ضعیف است  ما این را قبول نداریم بخش خصوصی در حوزه ICT  بسیار قوی است اما به فرض ضعیف بودن هم این وظیفه دولت است که از ما حمایت کند تا قدرت بگیریم و تا زمانی که کار بخش خصوصی را به بخش خصوصی ندهید، این اتفاق نخواهد افتاد .))
او با دعوت صنف به اتخاذ یک موضع گیری مشخص و محکم گفت : ((بی تفاوتی به نفع ما نیست . چرا نباید مراتب انزجار صنف از عدم شفافیت را اعلام کنیم؟ باید یک تصمیم جمعی از سوی صنف برای حضور داشتن یا نداشتن در نمایشگاه امسال بگیریم.))
سعیدی با اشاره به اینکه به بخش خصوصی اتهام میزنند گفت: ((اتاق بازرگانی اعلام کرد که از سازمان نظام صنفی حمایت میکندهمان طور که سازمان نیزدر جریان الکامپ گذشته این کار را انجام داد. ))
او با ابراز تاسف از اینکه بدنه فسد دولت با افراد فاسدی که در بخش خصوصی فعالیت میکنندبا یکدیگر همراه و هماهنگ شده اند ، افزود: ((در شرایطی که مقامات دولتی به طور رسمی نظرشان را اعلام کردند که سازمان مجری الکامپ باشد ، چطور گروهی می توانند حرفی غیر از تصمیمات و قول های داده شده بزنند. ظلم همیشه هست اما مقامات دولتی نباید نسبت به این ماجرا بی تفاوت باشند. ))
کاظم آیت الهی رییس شورای مرکزی نظام صنفی نیز که به تازگی از سفر مالزی بازگشته بود و در کانون اعتراضات اعضای صنف قرار داشت با ابراز تعجب از اقدام سازمان توسعه تجارت در خصوص واگذاری مجوز الکامپ به شرکت سهامی نمایشگاه ها با وجود توافق هایی که شکل گرفته بود ، گفت : ((این تصمیم غیر کارشناسانه یا ناشی از شناخت ناکافی دولت از بخش خصوصی است یا شاید ما به عنوان بخش خصوصی هنوز نتوانسته ایم جایگاه خود را به آنها نشان بدهیم یا به دلیل اختلافات داخلی و خارجی است یا شاید روزهای پایانی دولت دهم بر این تصمیم اثرگذار است ، اما به هر حال سازمان بدون تردید نسبت به این ماجرا موضع گیری رسمی خواهد کرد. ))
اختلافات درونی سازمان در مراسم سالگرد به راحتی مشهود بود علت هم تازه بودن زخم الکامپ بود که نتوانست مانع بیان انتقاد های کنایه آمیز و در لفافه نائب رییسه اتحادیه فناوران رایانه تهران ، سعیدی و دیگر اعضا به رئیس وقت شورای مرکزی شود با این حال مظلوم در ابتدای سخنان خود صنف را دعوت به آرامش و اتحاد کرد.
سهیل مظلوم نائب رییس هیئت مدیره اول نظام صنفی در پاسخ به رییس شورای مرکزی با تاکید بر اینکه نباید به قول های وزیر و معاون وزیر امید داشت گفت: ((باید به خودمان متکی باشیم و اگر قرار است کاری انجام شود باید به پشتوانه صنف صورت پذیرد چون قدرت اصلی در درون صنف نهفته است و تنها را ه بقا نیز جز در اتحاد نیست. دیگر زمان سرزنش ها به پایان رسیده و باید بیش از گذشته با یکدیگر همگرا و همدل باشیم .))
حمیدرضا قمی ، دبیر نصر کشور نیز با چهره ای ناراحت و خسته به انتقاد از روند رشد نظام صنفی پرداخت و گفت : ((تا هشت سالگی سازمان تنها تلاشمان معطوف به روشن نگاه داشتن چراغ نظام صنفی شد. البته دولت جدید شعارهایی در خصوص توجه به تشکل ها داده است که شعله های امیدی را در دلاعضای صنف روشن نگاه میدارد. ))
هیچ کدام از مسئولان از جمله علی قدم یاری ،مشاور سازمان فناوری اطلاعات ایران ، امیر مسعود عطایی ، مدیر کل دفتر توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات ، مهدی لیایی ، مشاور وزیر ارتباطات ، افشین کلاهی ، نائب رییس دوم کمیسیون  ICT  اتاق بازرگانی ، حاضر به سخنرانی برای سالگرد صنف نشدند و سکوت را ترجیح دادند. 

 

منبع:
آدرس کوتاه شده: