دکتر اسماعیل جبارزاده صبح امروز(پنجشنبه) در هشتمین جشنواره امتنان از کارآفرینان در تبریز، با بیان این که هرکس در جهت تولید و ایجاد اشتغال حرکت کند قابل ستایش است، افزود: این مراسم را برای این برگزار میکنیم که نشان دهیم کارآفرینی و ایجاد اشتغال صرفا یک کار معمولی اقتصادی نیست بلکه هرکس بتواند برای یک نفر کار ایجاد کند شایسته احترام و قدردانی است. وی در ادامه بالا بودن نرخ بیکاری و تورم را جزو مشکلات رده اول کشور ذکر کرد و اظهار داشت: در کشور ما درآمد سرپرست خانوار به طور میانگین سه تا چهار نفر را تامین میکند که با وجود مشکل تورم و بالا بودن قیمتها، گذران زندگی مردم با دشواری مواجه شده است.
استاندار آذربایجان شرقی همت بیشتر در عرصه تولید، سرمایهگذاری، صادرات و نهایتا کارآفرینی را تنها راه حل مشکلات جاری جامعه عنوان کرد و گفت: بسترسازی این کار توسط بخش دولتی انجام میشود، اما بار اصلی آن بر دوش بخش خصوصی است. وی با تاکید بر این که با توجه به محدودیت بودجههای دولتی، دستگاههای اجرایی استان باید زمینهساز فعالیت بخش خصوصی باشند، افزود: تمام دستگاههای اجرایی استان این آمادگی را دارند که بحث اشتغال و افزایش تولید و صادرات را سرلوحه تمام کارهای خود قرار دهند و اساسا برای دستگاههای دولتی هیچ رسالتی به جز حمایت از سرمایهگذاری در بخشهای مختلف قایل نیستیم.
جبارزاده خاطرنشان کرد: ازتمام تلاشهای مدیریت استان ومسؤولان و دست اندرکاران حوزه اقتصاد، تولید و صنعت در سالهای گذشته قدردانی میکنیم، اما اطمینان داریم که برای حل مشکلات استان نباید به این میزان اکتفا کرد و این تلاشها قابل افزایش است. وی با بیان این که نهایت احترام خود را به کارآفرینان برتر استان اعلام میکنم، گفت: امیدوارم با تلاش و همت بالای کارآفرینان و صاحبان واحدهای صنعتی و تولیدی استان در باقیمانده سال 92 و سال 93، شاهد جهش در عرصه تولید و اشتغال استان باشیم و تمام مجموعه دولت نیز حامی و پشتیبان کسانی خواهد بود که در جهت اشتغال و افزایش تولید و صادرات قدم بردارند.
وی در پایان با تقدیر از کارآفرینان برتر اذعان داشت: بدون شک زحمت کار آفرینان در این برهه ی اقتصادی پوشیده نیست که کارآفرینی را نمی توان کار معمولی اقتصادی تلقی کرد.
در ادامه مراسم ، یونس فاتح مدیر کل کار، رفاه و تامین اجتماعی استان آذربایجان شرقی در هشتمین جشنواره ی تجلیل از کارآفرینان استان با اشاره به تهدید های عرصه ی جهانی در زمینه ی اقتصادی از جمله تحریم ها بیان داشت: امید است با همت کارآفرینان نخبه در عرصه ی اقتصادی تهدیدات تبدیل به فرصت شوند. وی با بیان اینکه تجلیل از کارآفرینان برتر یک اقدام فاخر فرهنگی است اظهار داشت: تجلیل از کارگران نمونه و تعاونی های برتر از جمله کارهای مهم فرهنگی است که در کنار تجلیل از کارآفرینان شکل گرفته است.
مدیر کل کار، رفاه و تامین اجتماعی استان کارآفرینی را مفهومی پیچیده و چند بعدی دانسته و افزود: ریشه و نتایج بی بدیل کارآفرینی منجر به شکوفایی اقتصادی در تمامی عرصه های جامعه می گردد. وی تصریح کرد: کارآفرینی به صورت یک رویکرد نوین اقتصادی در ارتقای بهره وری؛ استفاده از فرصت ها و ظرفیت های بلا استفاده، بکارگیری منافع و سرمایه های معطل و سرگردان و رفتن به سمت راهکارهای نو آورانه در پشت سر نهادن موانع و عبور از آنها می باشد که باعث ایجاد تحولات گسترده و بنیادین می گردد.
فاتح خاطر نشان کرد: کارآفرینی با خود اتکایی باعث از بین بردن فرهنگ مصرف گرایی گشته و سرمایه های انسانی را به عنوان زیر بنای توسعه ی اقتصادی کشور تقویت می کند. وی در پایان توصیه کرد: با توجه به سرمایه های فر اوان ملی لازم است تا از تجربه ی ارزنده ی دنیا برای پیشبرد اهداف و برنامه ریزی های کاربردی استفاده کرد.
در پایان این مراسم از 13 نفر از کارآفرینان برتر حوزه صنعت و سه نفر از کارآفرینان برتر حوزه کشاورزی تجلیل و قدردانی شد که از این میان 3 نفر به مرحله ی کشوری راه یافتند. {لازم به ذکر است در میان برگزیدگان مراسم امروز از زحمات و فعالیت های مهندس سیدعلی موسوی به عنوان جوان کارآفرین برتر کشور برای دومین سال متوالی تجلیل و لوح تقدیری از طرف استاندار تقدیم ایشان شد . موسوی طی سال های گذشته ، درکنار فعالیت به عنوان دبیر و عضو هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای استان، ضمن هدایت شرکت تحت سرپرستی خود ، موفق به اخذ رتبه های کشوری و استانی گردیده و علاوه بر ایجاد اشتغال برای جوانان استان، موفق به ثبت چندین طرح کشوری نیز گردیده است .
دبیر سازمان نظام صنفی استان ، اخیرأ به عنوان معاون دبیرکل سازمان نظام صنفی کشور منصوب و طی ماههای جاری مسئولیت نمایندگی سازمان در ستاد اجرایی الکامپ 19 کشور ، مدیریت پایش سامانه ملی تدارکات الکترونیکی کشور (ستاد) و چندین پروژه ملی را از طرف نصر کشور برعهده داشته است }.