04/09/1403  
 
۱۳۹۱/۰۶/۲۱ ۱۱:۵۰
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • اینترنت رگولاتوری
چچ
اینترنت از اینترانت در 31 استان کشور‌ تفکیک می‌شود

رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران در گفتگو با ایلنا:

اینترنت از اینترانت در 31 استان کشور‌ تفکیک می‌شود

اگر قرار است جهشی در کشور انجام شود این جهش توسط آی سی تی در کشور انجام خواهد شد. همانطور که در کشورهای دیگر هم به آی سی تی توجه شده و دارای اهمیت بسیاری است.

رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: تا چند روز آینده اینترنت از اینترانت در 31 استان کشور تفکیک می‌شود.

علی حکیم جوادی در گفتگو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: پیشرفت شبکه ملی اطلاعات در بخش‌های مختلف متفاوت بوده است، در بخش زیرساخت اتصال شبکه دستگاهی اکثر استان‌های کشور انجام شده است.

وی افزود: با اجرا شدن مرحله اول شبکه ملی اطلاعات در تمامی استان‌ها، به 2 شبکه مستقل اینترنت و شبکه ملی اطلاعات دسترسی خواهیم داشت این پروژه به صورت همزمان در31 استان کشور برای کاربران دولتی و دستگاه‌ها اجرایی خواهد شد.

وی با بیان اینکه در این فاز جداسازی و تفکیک اینترنت از اینترانت در 31 استان به صورت همزمان و برای دستگاه‌های دولتی اجرایی می‌شود گفت: آنچه در برنامه دیده شده تا پایان امسال و با فشرده‌سازی برنامه‌ها هر چه سریع‌تر این اتصالات انجام می‌شود خوشبختانه استقبال خوبی که شده است تا 1 ماه آینده کل اتصالات انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: در بخش داده هم سرمایه‌گذاری‌های خوبی در حال انجام است در بخش سرویس خدمات الکترنیکی دولت هم اقدامات خوبی در دست انجام است و رشد قابل توجهی داشته است و در مجموع مطابق برنامه‌های دولت در حال پیشرفت است.

وی تصریح کرد: اگر قرار است جهشی در کشور انجام شود این جهش توسط آی سی تی در کشور انجام خواهد شد. همانطور که در کشورهای دیگر هم به آی سی تی توجه شده و دارای اهمیت بسیاری  است.

حکیم جوادی گفت: کاربران دولتی و دستگاه‌های حاکمیتی که میزبانی خود را به داخل کشور منتقل کرده و از مراکز داده داخلی استفاده می‌کنند از این تاریخ به بعد از پهنای باند شبکه ملی اطلاعات استفاده خواهند کرد و به طور قطع سطح امنیت دسترسی شان ارتقا می‌یابد.

شایان ذکر است؛ با توجه به برآوردهای انجام شده از نظر برخی مسوولان با اجرایی شدن این پروژه پهنای باند قابل ارایه به متقاضیان، به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش پیدا می‌کند به نحوی که این افزایش در بخش بین‌المللی حدود ۲۰ برابر ظرفیت پهنای باند کنونی خواهد بود و ساده‌ترین تحلیلی که از مزایای راه‌اندازی چنین شبکه‌ای می‌توان داد این است که دیگر برای دسترسی به یک سایت نیازی به عبور از پهنای باند بین‌الملل نخواهیم داشت و همچنین نیازی نیست که دیگر برای یافتن برخی اطلاعات مشخص به مراکز داده خارج از کشور رجوع کنیم.

منبع:
آدرس کوتاه شده: