به گزارش عصر ارتباط، سازمان نظام صنفی استان البرز هنگامی تاسیس شد که کمتر از یک سال از استان شدن این کلانشهر میگذرد و این در شرایطی است که احساس کمبود ناشی از فعالیت تشکلها و سازمانهای فعال در عرصه فاوا در این استان به حدی بود که هر دو بخش حاکمیتی و صنفیاش در کمتر از یک سال راهاندازی شدند؛ یعنی اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت ارتباطات و سازمان نظام صنفی رایانهای.
نکته جالب توجه اینجاست که فعالان صنفی کرج حتی پیش از استان شدن این شهر نسبت به راهاندازی چنین نهاد صنفیای برای حوزه فاوا به نمایندگی شهرستانهای غرب استان تهران اقداماتی کرده بودند، اما این اقدامات به نتیجه مطلوب نرسید و اکنون با تبدیل شدن کرج به استان البرز، با حمایتهای قانونی موجود راه تاسیس سازمان نظام صنفی این استان هموار شد.
نخستین هیات رئیسه
مجمع عمومی موسس سازمان نظام صنفی رایانهای استان البرز روز شنبه 17 تیرماه سال جاری برگزار شد و طی آن از شاخه شرکتها پژمان رابطی از شرکت شبکه ارتباط شبدیز، هومن خرسندی از شرکت تعاونی خدمات رایانه ریزپردازان و فرزاد فروغی از شرکت آپادانارایانه کیمیا به عنوان اعضای اصلی و منصور شکوهمند از شرکت اطلاعرسانی ساماننت کرج به عنوان عضو علیالبدل این شاخه انتخاب شدند.
همچنین در شاخه فروشگاهها، پدرام رابطی از فروشگاه کافینت ماهان و سروش اسمعیلی از فروشگاه کافینت کائن به عنوان اعضای اصلی و خانم هدی مافی از فروشگاه زحل به عنوان عضو علیالبدل این شاخه اکثریت آرا را کسب کردند. طی انتخابات برگزارشده بهرام نیساری نیز به عنوان بازرس اصلی و آقای ابراهیم رمضانی به عنوان بازرس علیالبدل انتخاب شدند.
این نشست با حضور سعید زرندی مدیرکل سازمان فناوری اطلاعات استان البرز، علیاصغر علینیا مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات استانداری البرز، آرمان غفاری معاون شورای عالی انفورماتیک، حمیدرضا قمی دبیرکل سازمان نظام صنفی رایانهای و اعضای این سازمان برگزار شد.
مدیرکل سازمان فناوری اطلاعات استان البرز با اشاره به الزامات توسعه صنعت فناوری اطلاعات گفت: «همکاری سه وجه دولت، بخش خصوصی و سازمانهای مردمنهاد مانند سازمان نظام صنفی که منعکسکننده دیدگاهها و نظرات پایششده بخش خصوصی است، میتواند در راه رسیدن به توسعه فناوری اطلاعات مثمرثمر باشد.»
دبیرکل سازمان نصر کشور نیز گسترش سازمان به لحاظ جغرافیایی را از اهم برنامههای سازمان دانست و افزود:«تمایل به تشکیل سازمان بعضا در برخی از استانها که به لحاظ اقتصادی از سطح پایینتری برخوردار هستند، وجود دارد و این موضوع نشاندهنده وجود استعدادهای بالقوه در این حوزه به شمار میرود.»