21/10/1403  
 
۱۳۹۰/۱۰/۰۷ ۰۹:۳۱
طبقه بندی:
  • اخبار رسانه ها
  • اینترنت رگولاتوری
چچ
کاسه صبر مشترکان لبریز شد

اختلال اینترنت همچنان ادامه دارد ؛

کاسه صبر مشترکان لبریز شد

اینترنت در ایران همچنان با اختلال مواجه است. ‌به نظر می‌رسد کاربران اینترنت دیگر به این قطع و وصل‌های پی در پی عادت کرده‌اند و اگر این مشکلات وجود نداشته باشند تعجب می‌کنند؛ مشکلاتی که دیگر بخشی از اینترنت شده است و مسوولان نیز نه تنها برای حل آن هیچ اقدامی نمی‌کنند بلکه یا به دفعات بروز این‌گونه مشکلات را منکر می‌شوند یا آن را مربوط به خود نمی‌دانند و هر کس، دیگری را مسوول این‌گونه مشکلات می‌داند‌.

 طی سه هفته اخیر قطعی و وصلی‌های مکرر ارتباطات اینترنتی کاربران مخابرات و همچنین شرکت‌های خصوصی‌ISP، صبر کاربران را لبریز کرده و موجب شده برخی ارتباطات ضروری از دسترس خارج شوند.
پیش از این نیز قطعی و وصلی‌های ارتباطات اینترنتی وجود داشت اما به گونه‌ای نبوده که در طول چند دقیقه به صورت پیاپی بسته‌ای ارسال نشود‌ البته این موضوع بیشتر از دید کاربران ADSL مطرح شده و وضعیت کسانی که از DIAL UP استفاده می‌کنند، مشخص نیست.
 شرکت ارتباطات زیرساخت نیز به عنوان متولی بخش اینترنت کشور از بروز مشکل فنی مقطعی در این شبکه خبر داده است.
محمدرضا فرنقی‌زاد، مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت با تایید این اختلال اظهار داشت: بروز مشکل فنی در شبکه ارتباطات زیرساخت از صبح روز  دوشنبه، اختلال در دسترسی به شبکه اینترنت را به همراه داشته که این مشکل هم‌اکنون برطرف شده است.
 وی تاکید کرد که با پیگیری کارشناسان فنی شبکه ارتباطات زیرساخت، دسترسی کاربران اینترنت به این شبکه هم‌اکنون در حالت عادی قرار دارد و اختلالی در این شبکه دیده نمی‌شود.
همچنین پیش از این معاون بهره‌برداری و مدیریت شبکه ارتباطات زیرساخت در تشریح کندی سرعت اینترنت و دلایل اختلالاتی که هر از چند گاهی در این شبکه مشاهده می‌شود به مهر گفته بود که عوامل مختلفی در بروز این اختلالات نقش دارند و به طور قطع زیرساخت مقصر تمام این اختلالات نیست.
 برخورد رگولاتوری با ارایه‌دهندگان متخلف خدمات
رییس سازمان‌ فناوری اطلاعات گفت: قطعی و وصلی‌های اخیر اینترنت در ارتباط با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است که باید هرچه زودتر به این موضوع ورود پیدا کند.
علی حکیم‌جوادی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات  درباره برخی اختلالات در ارتباطات اینترنتی طی هفته‌های اخیر اظهار کرد: بخشی از این اختلالات به ارایه‌دهندگان خدمات همچون مخابرات و شرکت‌های ندا برمی‌گردد که در این راستا مرکز «متما» بررسی‌هایی را انجام داده و در پایان هر ماه گزارش‌هایی را ابلاغ و 10 شرکت برتر در ارایه خدمات را معرفی می‌کند.
به گفته او در مرکز متما روی کیفیت ارایه خدمات متمرکز هستیم و سامانه‌هایی روی آن قرار دارد که امکان ارایه گزارش وجود دارد.
حکیم‌جوادی همچنین گفت: رگولاتوری با‌ ارایه‌دهندگان خدمات که در قالب چارچوب‌های تعیین‌شده حرکت نکنند، برخورد خواهد کرد.
رییس سازمان‌ فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه باید ارایه‌دهندگان خدمات مبتنی بر IP را به ارایه سرویس‌های تعریف شده در چارچوب قانون مجاب کنیم، تصریح کرد: بخش اصلی در ارتباط با رگولاتوری به‌عنوان نهاد نظارتی است که می‌تواند بر روند خدمات اپراتورها نظارت کند که امیدواریم با ورود هرچه زودتر، شاهد ارتقای کیفیت خدمات باشیم.
منبع:
آدرس کوتاه شده: