03/10/1403  
 
۱۳۹۰/۰۸/۰۷ ۱۱:۵۲
طبقه بندی: اخبار رسانه ها
چچ
کلامی با هیات مدیره جدید سازمان

عضو پیشین هیات مدیره سازمان مطرح کرد

کلامی با هیات مدیره جدید سازمان

با مشخص شدن ترکیب سومین هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران و نیز تشکیل اولین جلسه هیات مدیره مذکور و تعیین رییس و نایب رییس سازمان برآن شدم تا چند کلمه‌ای را با این تیم مطرح کنم تا بخشی از دغدغه‌های ذهنی خود را به عنوان یک عضو پیشین همین هیات مدیره با آنها بیان کرده باشم:

یک- همگی بر این عقیده هستیم که انتخابات و هیجانات مثبت و منفی آن خاتمه یافته است لذا  نمی‌بایست در تصمیم‌گیری‌های هیات مدیره هیچ اثری از سیاسی‌کاری و مرزبندی میان اقلیت و اکثریت مشاهده شود. البته ترکیب هیات رییسه جدید چنین نشان می‌دهد که این جناحی عمل کردن محتمل است! امیدوارم در انتخاب روسای کمیسیون‌های سازمان شایسته سالاری و کلان نگری اصل باشد نه وابستگی افراد به گروه‌های انتخاباتی‌شان که اگر چنین نباشد مطمین باشید اعضا از کمیسیون‌ها استقبال خوبی نخواهند کرد و از همان شروع کار نقد جدی به عملکرد شما وارد خواهد بود. مضاف بر اینکه لازم است اختیارات کمیسیون‌ها افزایش یابد تا سازمان در تصمیم‌سازی‌های خود چابک‌تر و موثرتر عمل کند.
دو- در ترکیب 20 نفره هیات مدیره جدید تنها سه نفر از هیات مدیره قبلی حضور دارند و این به آن معناست که 85% درصد از هیات مدیره جدید سابقه حضور در هیات مدیره را نداشته‌اند و تعداد قابل ملاحظه‌ای از آنها حتی عضو کمیسیون‌های سازمان نیز نبوده‌اند لذا شایسته است در اسرع وقت سوابق کارهای انجام شده طی شش سال قبل را مرور کرده و بدون اینکه به دنبال اختراع چرخ از نو باشند نسبت به اصلاح و تکمیل کارهای انجام شده و برنامه‌‌ریزی برای موارد مغفول مانده همت گمارند. به دوستان عزیز یادآور می‌شوم که سه سال به سرعت سپری می‌شود، ضمن اینکه شما هر سال در مجامع می‌بایست گزارش دقیقی از آنچه انجام داده‌اید ارایه کنید.
سه- داشتن برنامه مدون، اجرایی و فراگیر یکی از نواقص سازمان طی سال‌های گذشته بوده و هیات مدیره‌های پیشین به لحاظ تعدد رویدادها عمدتا درگیر رفع و رجوع رویدادها بوده‌اند تا تدوین استراتژی و برنامه‌ریزی دقیق، لذا انتظار می‌رود این خلا چندین ساله پر شده و با مشارکت آحاد صنف چنین اقدام مهمی صورت پذیرد.
چهار- چابک‌سازی دبیرخانه سازمان و اصلاح ارتباط با اعضا یکی از مهم‌ترین خواسته‌های آحاد صنف است. همچنین مبحث اطلاع‌رسانی مستمر که در سال‌های اخیر به خوبی صورت نپذیرفته  و باید برای رفع این نقیصه اقدام شود.
پنج- اصلاح دستورالعمل برگزاری انتخابات سازمان یکی از ضروریات هیات مدیره سوم است که می‌بایست با مشارکت جدی همه گرایش‌های سازمان نسبت به آن همت گمارده شود و در مواردی که لازم است نسبت به اصلاح بندهایی از اساسنامه اقدام شود تا انتخابات صنف مظهر دموکراسی و احترام به افکار همه افراد باشد و به فکرهای مختلف وزن‌های مختلف ندهیم. انتخابات صنف جایی نیست که کسی تحصیلدار خود را به عنوان نماینده معرفی کند یا پرسنل یک شرکت به عنوان نمایندگان (نماینده و نه وکیل) چندین شرکت در انتخابات حضور یابند، خلاهای دستورالعمل موجود اجازه رخداد چنین پدیده‌های نامربوطی را می‌دهد و کنترل آن هم میسر نیست که باید موارد به صورت ریشه‌ای بررسی و برای همیشه حل شود. ضمن اینکه شایسته است بخش عمده‌ای از فرآیند انتخابات به صورت یک  سیستم نرم افزاری اجرا شود تا کوزه‌گر از کوزه شکسته آب نخورد.
شش- نقد پذیری یکی از کلیدهای توسعه و پیشرفت است. امیدوارم هیات رییسه و اعضا هیات مدیره نقدهای منطقی را پذیرا باشند و آن را به عنوان کاتالیزور پیشرفت سازمان نگاه کنند نه اینکه با گارد بسته با آن روبه رو شوند تا بتوانیم به نقطه‌ای بسیار مطلوب‌تر از وضعیت فعلی دست پیدا کنیم. مطمین باشید تمام کسانی که دلسوز صنف آی تی هستند امیدوارند که شما بتوانید موفق باشید و شعارهای‌تان یا حداقل بخشی از آنها را جامه عمل بپوشانید، لیکن نسبت به برنامه‌ها و اقدامات اشتباه بدون کوچک‌ترین اغماض و تعارفی موارد را تذکر خواهند داد، چرا که سازمان یک مجموعه برای کل صنف است و همه نسبت به سرنوشت آن مسوول هستند.
در پایان یادآور می‌شوم سازمان نظام صنفی رایانه‌ای اگر می‌خواهد مورد وثوق کل صنف باشد باید فرادسته‌ای و فراشاخه‌ای و با دید باز عمل کند که در غیر این صورت شاهد وفاق، همراهی و همدلی همگان نخواهیم بود. در این سازمان نرم‌افزاری، شبکه‌ای، سخت‌افزاری، امنیتی، آموزشی، اینترنتی و غیره همه و همه به یک نسبت حق دارند و میبایست منافع همه این شاخه‌ها و برای تمامی شرکت‌ها اعم از رتبه یک تا هفت تامین باشد.
منبع:
آدرس کوتاه شده: