دبیر کل سازمان در گفتگو با رادیو اقتصاد گفت : بنابراین باید به عنوان یک وجه غالب در توسعه کشور به آن نگاه کنیم. خوشبختانه در برنامه پنجم توسعه که سازمان نظام صنفی رایانه ای نیز درتهیه آن نقش داشته و بخصوص در مورد شرکت های دانش بنیان، این وجوه دیده شده است.
وی افزود : به نظر می رسد نقش صنعت فناوری اطلاعات درتوسعه کشور درحال تبیین است . و ما تنها باید برای چالش های اجرایی آن فکری کنیم. باید این پذیرش را در بدنه اجرایی دولت به عنوان اصلی ترین مشتری حوزه آی تی کشور ایجاد کنیم که توسعه آی تی را مد نظر قرار دهد.
مهندس قمی با اشاره به نحوه شکل گیری سازمان اظهار داشت: سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور بر اساس ماده 12 قانون حمایت از پدیدآورندگان نرم افزار تشکیل شده و وظیفه نظم بخشی و ساماندهی بازار این حوزه را بر عهده دارد و به عنوان نقطه تعامل بخش خصوصی آی تی با دولت و سایر بخش های اقتصادی کشور شناخته می شود.
وی در تشریح فعالیت های سازمان گفت : اعتماد سازی در بازار، اصلی ترین کاریست که سازمان انجام داده است. اعتماد سازی در بازار به این معناست که مشتری و کاربران حوزه آی تی نسبت به محصولاتی که در داخل کشور اعم از خدمات یا محصولاتی که استفاده می شود، احساس اطمینان بکنند. بدین منظور، سازمان نظام صنفی 340 نوع خدمت را در حوزه آی تی شناسایی کرده و برای این 340 نوع خدمت آیین نامه چگونگی ارایه خدمات پشتیبانی، گارانتی تنظیم کرده است ، همچنین مشخص شده است که نرخگذاری اینها در نقاط مختلف جغرافیایی کشور چگونه صورت بگیرد. در حال حاضراین قیمت گذاری ها و خدمات انجام شده و مورد استناد و استفاده بسیاری از دستگاه های اجرایی هست.
دبیر کل سازمان ادامه داد: شوراهای انتظامی که در سطح کشور (در 20 استان سازمان) استقرار یافته در تصمیم گیری های که در حوزه های داوری حوزه آی تی صورت می گیرد، نقش بسیار مهمی دارند و آماده پاسخگویی به اینگونه موارد هستند. در واقع وظیفه آوردن طرفین بر سر میز تفاهم در مرحله اول و در مرحله بعدی بازگرداندن حق مشتری و تامین حقوق مشتری را برعهده دارند.
وی با تاکید بر این که حوزه بین الملل و حوزه نمایش توانمندی های آی تی کشور بسیار برای سازمان اهمیت دارد، گفت : رویداد نمایشگاه الکامپ همواره به عنوان یک رویداد ملی و بزرگترین بازار مصرف کالای آی تی خاورمیانه بسیار مهم بوده و همواره با حساسیت این موضوع را دنبال کردیم. این نمایشگاه در مقایسه با نمایشگاه های دیگر منطقه مانند جیتکس و سبیت ترکیه باید سرآمد باشد و اگربخواهیم مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری در فناوری های نوین حداقل مقام دوم منطقه را داشته باشیم، باید برای برگزاری این نمایشگاه موانع را به صورت جدی برطرف کنیم.
مهندس قمی افزود : ما در دوره قبل الکامپ شانزدهم را با 25 درصد رشد در تمام پارامتر ها ، اجراکردیم و امروز در یک فرایند تصمیم گیری نادرست متاسفانه از گردونه تصمیم گیری الکامپ هفدهم کنار گذاشته شدیم. ما خواسته های به حق خود را مطرح کردیم. معتقدیم که نباید نرخ الکامپ هفدهم نظیر جیتکس باشد. نباید الکامپ در پانزدهم محرم برگزار شود چرا که این رویداد، یک رویداد ملی است و تصمیماتی که اتخاذ می شود بسیار تاثیر گذار است وسطح تصمیم باید فراتر از حوزه یک شرکت باشد . ما همواره برای مذاکره با طرف دولتی اعلام آمادگی کردیم. این نواقص و دردها را باید گفت. این ها مشکلات کشور است که بدون بیان قابل حل نیست .