1: سلام خسته نباشید.در خبرهای جدید خواندم که جناب اقای میرمهدی از صدور مجوز کسب و کار اینترنتی خبر داده بودند میخواستم بدونم برای حل مشکل صدور مجوز برای افراد حقیقی که در محل مسکونی که به دلیل عدم نظارت متسمر از سوی اتحادیه با ایراد مواجه شده است چه تصمیمی گرفته شده است؟برای حل مشکل و صدور مجوز برای اشخاص حقیقی که خدمات اینترنتی رو در محل مسکونی مدیریت میکنند چه راهی قانونی وجود دارد؟ممنون میشم اگه جواب بدید .
جهت استفاده تجاری از محل های مسکونی در حوزهit میتوان به نصر استان مراجعه و معرفی نامه جهت شهرداری دریافت نمود.البته شرط دریافت معرفی نامه عضویت در نصر استان میباشد.
2: جهت شکایت در خصوص جرایم رایانه ای و اینترنتی به کجا مراجعه نمائیم؟
جهت رسیدگی به شکایات در حوزه جرایم رایانه ای به دادسرای رسیدگی به جرایم رایانه ای و فناوری اطلاعات (ناحیه 31) مراجعه نمائید
آدرس:تهران - خیابان شریعتی - مابین بهار شیراز و سه راه طالقانی - نبش کوچه فرهاد2- پلاک22
ساعت اداری 8 الی 13 - تلفن : 6 – 77512034
3: سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور وابسته به کدام بخش از حاکمیت و دولت میباشد؟
سازمان نظام صنفی رایانه ای یک نهاد کاملا مردمی است. مجمع عمومی صنف بالاترین مرجع تصمیم گیری در سازمان میباشد.
4: جهت ارتباط با مجله تکفا با کجا تماس بگیریم؟
با روابط عمومی سازمان نصر کشور به شماره 02188741151و 02188734035و 02188734034 و 02188741149 داخلی 103.
5: نظام صنفی رایانه ای چیست؟
قواعد و مقرراتی است که در جهت ساماندهی، ایجاد تشکیلات، تعیین وظایف و نظم بخشی به فعالیت های تجاری رایانه ای مجاز و حمایت از حقوق پدیدآورندگاننرم افزار وضع و تحت نظارت شورای عالی انفورماتیک کشور و تنظیم و تنسیق می گردد و از این پس نظام صنفی رایانه ای خوانده می شود.
6: فرد صنفی کسیت؟
شخص حقیقی یا حقوقی است که فعالیت خود را در زمینه امور تحقیقاتی، طراحی، تولیدی، خدماتی، تجاری رایانه ای (اعم از سخت افزار، نرم افزار و شبکه های اطلاع رسانی) قرار می دهد.
7: واحد صنفی چیست؟
هر واحد اقتصادی که توسط فرد صنفی رایانه ای با اخذ پروانه کسب یا مجوز لازم برای فعالیت جهت عرضه مستقیم کالا یا خدمات به مصرف کننده دائر می گردد، واحد صنفی نامیده می شود.
8: عضو صنف کیست؟
دانش آموختگان رشته های کامپیوتر، مهندسی برق، ریاضی و رشته های مرتبط که حداقل دو سال از زمان فارغ التحصیلی آنان در رشته های مزبور گذشته و یا در آزمونی که به همین منظور از سوی نظام صنفی رایانه ای برگزار می گردد موفقیت لازم را احراز نمایند، به عنوان شخص حقیقی به عضویت نظام صنفی رایانه در می آید.
9: شاخه های نظام صنفی رایانه ای به چه صورت می باشد؟
- برای انجام فعالیت های مشاوره، نظارت، طراحی، تولید، نصب و راه اندازی، توسعه و پشتیبانی و آموزش سیستم های نرم افزار، سخت افزار، شبکه های اطلاع رسانی و نظایر آن، شاخه ی شرکت ها با مشارکت افراد حقوقی صنف که حسب قانون تجارت ایجاد می شوند، تشکیل می گردد.
- برای فعالیت های مربوط به عرضه محصولات سخت افزاری، نرم افزاری و حامل های حاوی اطلاعات، قطعات و مواد مصرفی که نوعا نیاز به پشتیبانی فنی نداشته و یا پشتیبان فنی آنها توسط شرکت های موضوع بند فوق ارائه می شود، شاخه فروشگاه ها با مشارکت افراد حقیقی صنفی که دارای پروانه کسب حسب قانون نظام صنفی هستند، تشکیل می شود. لازم به ذکر است عضویت اعضاء فروشگاهی در نظام صنفی رایانه ای موجب سلب اختیارات قانونی اتحادیه ها و مجامع امور صنفی نمی شود.
- برای فعالیت مشاوره ای و نظارت، شاخه ی مشاوران تشکیل می گردد. مشاوران از میان اعضاء انتخاب می شوند.
10: ارکان نظام صنفی رایانه ای چیست؟
- نظام صنفی رایانه ای استان ها
- شورای انتظامی استان ها
- هیئت عمومی نظام
- شورای مرکزی نظام
- شورای انتظامی کل
- بازرس و رئیس